Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 231.000. Geïndexeerd 1-9-2019. Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier .  Klik op afbeelding voor vol scherm van dit project en bij vragen, contact.

WONING Noorderduin Boomrijk te Almere (412)  

Ontwerp
Woning heeft een Woonkamer, eetkamer en keuken in L-vorm en 3 slaapkamers.
De breedte van de woning is 6.5 m en de diepte is 12 m

Begane grond
De entree, een ruime ontvangsthal met vide, garderobe, toilet en meterkast 8.2 m2
Vanuit de ontvangsthal bereikt u de woonruimte (tuingericht met veel glas en schuifdeuren naar de tuin) met keuken en eetkamer 37.1 m2. In aansluiting op de keuken is er een bijkeuken en een ingebouwde kast 3.7 m2. Er is een slaapkamer 11.5 m2 en aansluitend een badkamer 6.6 m2.
 

1e verdieping
Via de trapopgang komt u in een open ruimte lees/TV-kamer 10.5 m2. Deze ruimte heeft een open verbinding met de trap (trap hek) en de naar de begane grond doorlopende vide.
Er zijn 2 slaapkamers 13 en 8.3 m2. De kleine slaapkamer heeft aan de voorgevel een balkon. Dit balkon heeft een glas-pui naar de vide. Vanaf het balkon kijk je als het ware in de vide, de trapopgang en de leeskamer en omgekeerd. Er is een badkamer 8.2, met ligbad, aparte douche en 2 wastafels in meubel. Er is een technische ruimte voor zonneboiler en warmtepomp.

WhatsApp chat