Klik afbeelding voor vol scherm.

Bekijk ontwerpvisie en ontwerpkosten, voor materialen het bestek, voor bouwkosten, voor video van dit project en bij vragen, contact 

Vrijstaande kleine bungalow (303)

Ontwerp
Vrijstaande woning, in meerdere gevelafwerkingen en kleuren mogelijk, met alle ruimten op de begane grond, is geschikt voor alleenstaanden en tot maximaal 2 personen. Deze woning is dan ook speciaal ontworpen voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen. De ontvangstruimte heeft een hoog plafond tot onderkant van het schuine dak. De eetkeuken heeft een schuifdeur naar het terras. De woonkamer heeft op de hoek van de voor-en de zijgevel een groot panoramaraam. Bouwkosten raming,  € 115.000.
Begane grond
De entree, een ruime ontvangst hal met toilet, en meterkast, 4.9m2. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met open eetkeuken, 43.5m2. De slaapkamer, 10.2m2 en badkamer, 5m2 hebben directe verbinding, in de slaapkamer is een bergkast. De badkamer is voorzien van een wastafel meubel met 2 wastafels een met glasdeur gescheiden douche ruimte en een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger.

 

WhatsApp chat