Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 228.000. Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk video  voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm. van dit project en bij vragen, contact.

 

 

Bungalow (313)

Ontwerp
Vrijstaande woning met 1 bouwlaag, woning heeft 2 slaapkamers, een badkamer. Er is een optie voor een garage. Uitstekende isolatie en 1e klas materialen.

Begane grond
Alle ruimte op de begane grond. De entree, een ruime ontvangst hal met toilet, en meterkast, 7.8m2, bevind zich aan de voorgevel. Bij voldoende ruimte op de kavel kan een garage of carport worden gerealiseerd. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met open eetkeuken, 49.2m2. De eetkeuken heeft een schuifdeur naar het terras. In aansluiting op de keuken is er een berging met bijkeuken, 3.1m2. Er is een ruime badkamer, 9.1m2 met ligbad, een wastafelmeubel met 2 wastafels een 2e wc en een douche.

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat