Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 260.000.( Geïndexeerd 1-9-2019) .Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk video voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm, bij vragen, contact.

 

Stadsvilla(369)

Ontwerp

Luxe woning, in een stad, met groot dakterras en een fraaie werkruimte/studio waar werken en wonen samen gaan. De dubbele deuren naar het terras, het halfronde glas pui van de woonkamer en het dakterras, dit terras loopt door tot de om de studio tot de voorgevel.
Met de ronde gevel op de tuinzijde en het en de studio met toegang naar het dakterras. De terrasafscheiding wordt in gekleurd hardglas uitgevoerd.

Bijzonderheid: De woningen kunnen 2 aan 2 met de hoge zijgevels tegen elkaar worden gebouwd. Er ontstaat ook dan een fraaie architectuur en goede woningscheiding.

Begane grond
Entree: Overdekt
Hal: Toilet, trap naar de verdieping meterkast en garderobe
Woonkamer; 37.3m2 met ronde glaswand aan de tuinzijde en dubbele terrasdeuren naar het terras, 1 slaapkamer 10.4m2, van hieruit is de badkamer rechtstreeks bereikbaar.
Badkamer met douche, ligbad en 2 wastafels, met de mogelijkheid van een douche. Keuken; 10.4m2 overzichtelijk en direct bij de eetruimte. Garage;16.6m2 vanuit de hal bereikbaar.

Verdieping

Slaapkamer;13.7m2 met toegang naar het dakterras. Slaapkamer 10.2m2 en ook hier een complete badkamer met ligbad en douche een schitterend dakterras en een buitengewoon ruime studio, annex werkkamer van maar liefst 15.7m2.

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat