Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 228.600. incl. garage. (geïndexeerd 1-9-2019). Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk video voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm. van dit project en bij vragen, contact.

 

Senioren woning(333)

Ontwerp
Speciaal ontwerp voor ouderen die kleiner willen wonen.

Begane grond
De entree, een ruime ontvangst hal, meterkast garderobe en trapopgang.Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met semi open eetkeuken. De keuken kan met schuifdeuren worden afgesloten van de eetkamer.  De woonkamer heeft dubbele deuren naar het terras. In aansluiting op de keuken is er een bijkeuken kast met wasmachine/droogtrommel aansluiting. Een ruime slaapkamer met badkamer met wastafel in meubel, toilet. ligbad en aparte douche te bereiken via een gang..

1e verdieping
Hier treft u aan een grote vrij in te delen ruimte(logeerkamer) een berging/cv ruimte een overloop en een vide. Via de overloop is een dakterras een optie. .

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat