Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 219.000.. Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk  video voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm. van dit project en bij vragen, contact.

 

 

 

 

 

Vrijstaande semi bungalow (259)

Ontwerp
Semi bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met open eetkeuken, De woonkamer heeft dubbele deuren naar het terras. In aansluiting op de kamer/keuken is er een slaapkamer, badkamer met toiletmeubel met wastafel, bad en douche. Bouwkosten raming,€ 195.000.
Begane grond
De entree, een ruime ontvangst hal met garderobe, toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met open eetkeuken, er is beneden 1 slaapkamer met een badkamer.
De woonkamer heeft dubbele deuren naar het terras. Vanuit de ontvangstruimte kunt u via de bijkeuken naar de inpandige garage. 
1e verdieping
Hier treft u aan 2 grote slaapkamer en een douche.
2e verdieping
Op de 2e verdieping is er een vliering. De viering is toegankelijk met “vliezo” trap. Op de vliering bevindt zich ook de cv installatie en de mechanische ventilatie inrichting.

 

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat