Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 324.600. (geïndexeerd 1-9-2019).  Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk video voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm. van dit project en bij vragen, contact.

 

 

Vrijstaande gezinswoning (309)

Ontwerp
Ruime gezinswoning.
Begane grond
De entree, een ruime ontvangst hal met toilet, meterkast en trapopgang, 9.5m2. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de woonruimte met open eetkeuken, 48.9m2. De woonkamer en de eetkeuken hebben beide dubbele deuren naar het terras. Bij de keuken is een ruime bijkeuken annex berging, 6.1m2 met wasmachine/droogtrommel aansluiting.
1e verdieping
Hier treft u aan 3 grote slaapkamers, variërend van 10.6 tot 19 m2 en een ruime badkamer, 6.7m2 met 2 wastafels in meubel, 2e w.c. ligbad en aparte douche.
2e verdieping
Op de 2e verdieping is er een ruime beloopbare vliering met ruimte voor een extra kamer.De viering is toegankelijk met “vliezo” trap. Op de vliering bevindt zich ook de cv installatie en de mechanische ventilatie inrichting.

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat