Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten € 177.200. (Geïndexeerd op 1-9-2019). Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk voor video dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm.

Gezinswoning Nobelhorst Almere (397)

Ontwerp
Reliëf metselwerk voorgevel, 3 slaapkamers en 2 badkamers
Geschakeld ontwerp
Begane grond
De entree heeft een ruime ontvangsthal, trapopgang, wc, garderobe en meterkast 9.4m2. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met eetkeuken 28m2. In aansluiting op de keuken is er een bijkeuken/berging 5.2m2. In de bijkeuken is ruimte voor was en droog machine, zonneboiler en warmtepomp apparatuur
1e verdieping
Via de trap komt u op de overloop 8.1m2, slaapkamer 15 m2 en aansluitend een douche ruimte met wastafel. Op de overloop is een aparte wc. De slaapkamer heeft een optie voor een groot dakterras 18m2 aan de achtergevel.
2e verdieping
Via de trap komt u op de overloop 8.1m2, 2 slaapkamers, elk 8m2 en aansluitend een douche ruimte met wastafel. Op de overloop is een aparte wc.

WhatsApp chat