Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Bouwkosten raming op aanvraag. Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier Bekijk video voor dit project. Klik op afbeelding voor vol scherm. van dit project en bij vragen, contact.

 

 

 

Patio bungalow (504)

Wonen op de begane grond

De zeer ruime slaapkamers, logeerkamer en woonkamer hebben een rechtstreekse verbinding met de patio. Er is een optie om de patio van een glas dak te voorzien. In het ontwerp is rekening gehouden met de wens om in aansluiting op de patio een zwembad aan te leggen in het achtergevel gebied.

Een ruime ontvangst hal met toilet, meterkast, garderobe en domotica. is een moderne vorm automatisch energie en klimaat beheersing die bij u past. Exclusieve bungalow met patio van bijna 70 m2, deze is driezijdig omsloten en heerlijk om te vertoeven. Er zijn 2 badkamers/kleedkamers. De woning heeft een inpandige dubbele garage en berging. Een U-vormige woon ruimte met eetkamer en open keuken, verder een bijkeuken met machineaansluitingen. Er is een kantoor ruimte, een logeerkamer, 2 slaapkamers met kleed/garderobe (inloop kast) en elk een badkamer. Beide slaapkamers en de woonkamer hebben verbinding met de patio.

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat