Klik afbeelding voor vol scherm. Bouwkostenraming op aanvraag.

Bekijk ontwerpvisie en ontwerpkosten, voor materialen het bestek, voor bouwkosten,

voor video van dit project en bij vragen, contact.. 

Luxe landhuis aan het water

Ontwerp:

Kubistisch landhuis met 3 slaapkamers een ontwerp voor een uw woning gelegen aan het water, met een aanlegsteiger, deze aanlegsteiger doet tevens dienst als groot terras aan het water. Vrienden die u bezoeken leggen gemakkelijk bij u aan en schuiven aan op het terras. Op de verdieping heeft de grote slaapkamer een balkon aan het water. Op het terras is een open haard en barbecue mogelijkheid. Verder zijn er vele gewenste mogelijkheden.

Begane grond:

De entree, een ruime ontvangst hal met toilet, meterkast en trap opgang, 8.3m2. De woning heeft een grote inpandige garage, 32.3m2. Vanuit de ontvangst ruimte bereikt u de U-vormige woon ruimte met eetkamer en open keuken 55.7m2. Verder is er een ruime bijkeuken c.q. berging, 8.6m2.

1e verdieping:

Hier treft u aan de grote slaapkamer van ruim 16m2 met een kleding kamer/inloopkast en een groot balkon, 9.5m2 aan het water. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers met inbouw kasten, resp. 12 en 10.7m2 en een ruime badkamer van maar liefst 13.5m2, voorzien van toilet meubel met 2 wastafels, ligbad, 2e toilet en aparte douche.

 

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat