Toepassing van 1e klas materialen, super geïsoleerd. Raming bouwkosten kunt u opvragen. Gratis ontwerp incl. aanpassingen aan de hand van uw eisen en wensen. Bekijk hier de opbouw van de bouwkosten en een voorbeeld van een bouwtekening
Vraag vrijblijvend verdere informatie, gebruik ons formulier

 

Landhuis (503)

Ontwerp
Ruim landhuis met veel mogelijkheden. De 2 grote slaapkamers op de verdieping zijn deelbaar.

Begane grond
De entree, een ruime ontvangst hal met toilet, meterkast en trapopgang met bordes en vide, 20.7m2, de voordeur bevindt zich aan de voorgevel. De woning heeft een inpandige garage, 24.6m2. Vanuit de ontvangstruimte bereikt u enerzijds de woonruimte met open eetkeuken, 41.8m2 en anderzijds de begane grond slaapkamer, 14.2m2 Vanuit de eetkeuken is er een ruime bijkeuken, 6.1m2 met aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel. De bijkeuken heeft een buitendeur aan de zijgevel. De woonkamer heeft dubbele deuren naar het terras. De begane grond slaapkamer heeft een aparte badkamer, 7.1m2 met ligbad meubel met 2 wastafels en douche.

1e verdieping
Hier treft u aan 2 zeer grote slaapkamers van elk 43 m2 en zijn te verdelen in meerdere kamers. Verder is er een complete badkamer met ligbad 2 wastafels en douche, 7.3m2.

2e verdieping
Op de 2e verdieping is er een vliering. De viering is toegankelijk met “vliezo” trap.
Op de vliering bevindt zich ook de cv installatie en de mechanische ventilatie inrichting

Vraag hier gratis een brochure aan

WhatsApp chat