Bouwstijl, ontwerp en kwaliteiten

Wij ontwerpen hoofdzakelijk in moderne, onze eigen en bekende bouwstijl: Bauhaus++

Details van deze veel betekenende stijl wordt in de volgende onderdelen uitgelegd:  Kubistisch, Minimalistisch, Functioneel Esthetische kwaliteit, Omgevingskwaliteit, Woon technische kwaliteit, Bouwtechnische en bouw fysische kwaliteit

Voor u is het belangrijk dat Uw bouwplannen met gebruikmaking van uw eisen en wensen en uw beschikbare budget vorm wordt gegeven.Ter kennismaking en om te laten zien wat wij voor u kunnen doen, bieden wij u een vrijblijvende gesprek en schetsen aan. Wij ruimen tijd in om samen met u een aantal eerste schetsen te maken. Aan het einde van dit gesprek heeft u dan een goed idee wat voor een soort huis wij voor u kunnen ontwerpen. Wat u hier voor nodig heeft zijn tekeningen van uw kavel waar u het huis wil laten bouwen.

Na dit gesprek bent u vrij om ons een verdere opdracht tot uitwerking te geven of om het bij de eerste schetsen te laten. Dit aanbod geld ook voor verbouwingen. Bij vragen kunt u uiteraard altijd rechtstreeks bellen 050.3138428 of 06.11730839 op mailen naar info@arsi.nl. Kies uit onze digitale catalogus, vind uw principe model en zoek vervolgens onder uw beschikbaar budget, maak een vrijblijvende 1e gesprek.

Subsidie in aardbevings-gebied

De Nieuwbouwregeling van de NAM biedt u verschillende opties voor het financieel ondersteunen van uw aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning in één van de toegewezen aardbevingsgemeenten of in de gemeente Groningen. De voorzieningen die worden getroffen om uw nieuwbouwwoning aardbevingsbestendig te maken worden volledig gesubsidieerd. Dit houdt in dat u een vast percentage van de totale bouwkosten, inclusief BTW krijgt uitgekeerd wanneer het ontwerp voldoet aan de belangrijkste basisprincipes van aardbevingsbestendig bouwen en aan de NPR.  Wij willen graag goed geïnformeerd zijn, dan kunnen we ontwerpen aan de hand van uw wensen. Gebruik bij voorkeur ons contact formulier

Online ontwerpen bestellen

U bent op zoek naar een architect om een ontwerp voor een huis, aanbouw of interieur te laten maken. De kosten zijn in soort op deze pagina omschreven. Wij doen u dit aanbod omdat we u graag met een klein financieel risico kennis willen laten maken met onze ruime ervaring op ontwerp niveau. U ontvangt daarbij onze advies, eerste gesprek en schetsen en bijbehorende bouwkosten raming geheel gratis.

Een eventueel 1e overleg, bij ons op kantoor waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken, e mail uitwisseling en de daarbij gemaakte schetsen, rekening houdend met uw beschikbare budget, is altijd gratis. Geef voor een degelijk ontwerp, degelijke gegevens, vul formulier in. U krijgt dan binnen 24 uur advies/bericht. Het moment dat er kosten ontstaan geven wij vooraf aan. Geen verrassingen dus.

.

Voorlopig ontwerp en bouwkostenraming bij ons altijd gratis

Ontwerpkosten voor een woning uit onze catalogus Voorlopig ontwerp en bouwkostenraming van uw nieuwbouw woning zijn gratis: Een voorlopig ontwerp bestaat uit lijnvormige plattegronden en een exterieur in 3D. Uw budget wordt tijdens het ontwerp gratis in elke fase bewaakt.

U ontvangt na uw goedkeuring van het voorlopig ontwerp met bij behorende bouwkostenraming een offerte ontwerpkosten voor het het voorlopig ontwerp uitwerken naar een definitief ontwerp. Dit definitief ontwerp is een bestektekening die geschikt is voor: 1

1 Om uw aannemer, het plan te laten calculeren om de definitieve bouwkosten vast te stellen.

2 Voor de beoordeling door de welstandscommissie en voor de aanvraag voor omgevingsvergunning.

 

 

WhatsApp chat